Ara

"Bu Dünyada Bir Dikili Ağacınız Olsun" projesi kapsamında öğrencilerimize ağaç sevgisini aşılamak amacıyla birlikte ağaç dikimini gerçekleştirdik

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

İlköğretim haftası kutlandı

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

Ara

5-B Sınıf Rehber Öğretmeni Mirza ORAL ´ın "öğrencilerle Bir Kahvaltı Yap" etkinliğinden...

Ara

Midyat Gençlik ve Spor Kulübü okulumuzu ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. yılını kutladık.

İl Milli Eğitim Müdürümüz Yakup SARI, “Hedefe Doğru 4 Başlık 7 Adım” projesi “Değerimiz Öğretmenlerimiz” adımı kapsamında   okulumuza sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Sayın Müdürümüz,  ziyaretinde doğum günü olan öğretmenlerimizden Müslüm DENLİ´nin doğum gününü kutladı ve  öğretmenimize  hayırlı bir ömür diledi.

Okulumuzun  öğrencileri  Konya Akşehir Yayla Belen Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulu öğrencileriyle mektuplaşıyor.  Öğrenciler mektuplaşarak hem yeni arkadaşlıklar ediniyor hem de kültür alışverişinde bulunuyor.

May

Okulumuzda Kermes ve sergi etkinliği yapıldı.  Bu etkinliğe tüm   öğretmen ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize, okul tanıtım kapsamında Midyat Fen Lisesi ve Midyat Anadolu Lisesine gezi düzenledik.

Şbt

Okulumuzda ´´İSTİKLAL MARŞI´NI EZBERLEME VE EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI´´ finalı yapıldı.Yarışmada dereceye giren öğrencileimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Öğrencilerimiz Teknoloji Tasarım dersinde yaptıkları çalışmaları sergilediler

Ara

Vali Amcaya Mektup yazdık.