Ara

6. Sınıf öğrencilerimiz Fen bilimleri dersinde Solunum sistemi modeli tasarlayarak soluk alıp verme esnasında havanın izlediği yolu somut olarak gösterdiler.

Ara

5.Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersi kapsamında Güneş, Dünya ve Ay'ın hareketini temsil eden model tasarladı. Ay'ın evreleri konusunu daha iyi kavramak için de kakaolu kremalı bisküvilerle etkinlik yaparak keyifli ve verimli bir ders süreci geçirdiler.

Ara

7.Sınıf Öğrencilerimiz "Hücre ve Bölünmeler" ünitesi kapsamında, hayvan ve bitki hücrelerinin yapısındaki organelleri çeşitli materyallerle modelledikleri pastalar üzerinde pekiştirerek öğrendiler. Fen Bilimleri öğretmenimize ve öğrencilerimize telekkür ediyoruz.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinliği tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü saygı, rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

6. sınıf  "Vücudumuzdaki Sistemler" ünitesi "Destek ve Hareket" kapsamında öğrencilerimiz dev iskelet modellerini hazırlayıp iskelet yarışması yaptılar. Ortak bir ürün ortaya koymanın sevincini yaşadılar. Akran öğrenmesiyle hem eğlendiler hem de öğrendiler.

Anasınıfı öğrencilerimiz bugün zeytin kurma etkinliği yaptı. Zeytinleri kırıp cam kavanozlara koyarken ritmik saymayı ve yeşil renk kavramını görsel olarak eğlenceli bir şekilde öğrenmiş oldular. Emeği geçen anasınıfı öğretmenimiz Damla Nur GÜLTEKİN'e teşekür ederiz.

Bakanlığımız tarafından kütüphaneye konulmak üzere okulumuza gönderilen kaynak kitaplar öğrencilerimize ulaşmıştır. Emeği geçen herkese teşekür ederiz.

Öğrencilerimiz  Teknoloji ve Tasarım dersinde doğadan topladıkları dal ve taşlarla saat etkinliği yaptılar. Öğretmenimize emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Köyümüzün sağlık ocağında öğrencilerimize  obezite izlem taraması yapılmış olup vücut kitle endeksi, boy, kilo ve bel çevresi kontrolü yapılmıştır. Doktorumuza teşekkür ederiz.

Başarıyı Artırma Projesi kapsamında 8.sınıf öğrencilerimize uygulanan deneme sınavları devam ediyor.

Okulumuz anasınıfı öğrencileri Midyat'ta düzenlenen sirk gösterisine katılarak eğlenceli vakit geçirdiler. İlgilerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Abdulkadir ALTAY okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

2022-2023 eğitim -öğretim yılının açılışı münasebetiyle okulumuzda İlköğretim Haftası Kutlama programı gerçekleştirildi. Kutlama programına öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katılım sağladı.