Filistin ve Gazze halkı  yararına 09.11.2023 Perşembe günü okulumuzda yapılan yardım kermesinde toplanan paralar Gazze'ye ulaştırılmak üzere İHH'nın hesabına yatırılmıştır. Emeği geşen herkese teşekkür ederiz.

Cumhuriyet'in 100. yılını hep birlikte büyük bir coşkuyla kutladık.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile tören başladı. Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yapıldı. Cumhuriyet ile ilgili şiirler okundu.  Cumhuriyet'in 100. yılı münasebetiyle yazılan marşları dinledik. Okul müdürümüzün iyi dilekleriyle tören bitti.

Öğrencilerimizle geleneksel uçurtma şenliği gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yıl dönümü bütün öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı. Şiirler okundu. Şarkılar söylendi. Çeşitli dans gösterileri yapıldı. Öğrenciler arasında geleneksel  çocuk yarışmaları düzenlendi.. Yarışmada birinci olan öğrencilere ödül verildi.

Nis

Başarıyı arttırma projesi kapsamında Milli Eğitim tarafından hazırlanan Mardin geneli deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Başarıyı Arttırma Projesi kapsamında öğrencilerimizin LGS motivasyonunu arttırmak için Midyat Fen, Midyat Proje İmam Hatip  ve Midyat Anadolu Liseleri ziyaret edildi. Bu okullarımıza misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı gerçekleştirdik.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı  Okul Öncesi Mart Ayı Beslenme Listemiz

Mrt

Okulumuz  öğrencisi  Zelal ŞİMŞEK İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katıldı. Öğrencimizi hazırlayan  Türkçe Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz ile Ortaca Ortaokulu arasında voleybol maçı etkinliği yapıldı. Bu güzel etkinlik için okul müdürümüz Zübeyir MACİT'e ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ziya TANIŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Haftası münasebetiyle  deprem tatbikatı yapıldı.

Ock

Öğrencilerimiz karnalerini alarak yarıyıl tatiline giriş yaptılar. Karneler ile beraber okuma kitapları da verildi. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Halk Eğitim Merkezi il İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen Maşa ve Koca Ayı etkinliğinde okulumuza gelerek öğrencilerimizin keyifli vakit geçirmelerini sağladıkları için  çok teşekkür ediyoruz.

Ara

7. Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde bitki hücresini, soğan zarından kesit alarak hazırladıkları preparat yardımıyla mikroskopta inceledi.

Ara

5. Sınıf öğrencilerimiz Fen Bilimleri dersinde mikroskobu tanıyarak, su kültüründeki mikroskobik canlıları gözlemledi.