May

TÜBİTAK  4006 BİLİM  FUARI sergimiz  Kaymakamımız Sn. Ahmet SOLMAZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Abdulkadir ALTAY, ilçe protokolü, okul müdürü ve velilerimizin katılımıyla açıldı. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Anasınıfı öğrencilerimize meslekleri tanıtmak adına anasınıfı öğretmenimiz öncülüğünde ve idarecilerimizin desteğiyle İtfaiye ve Polis merkezi ziyaret edildi.

Mrt

"2022 Afet Tatbikat Yılı" Projesi kapsamında afetlere karşı bilinçli toplum oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte  Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle okulumuzda "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" provası yapıldı

Depremin İlk 6 Saati Hayati Önem Taşır

Eyl

Uzaktan eğitimin devam ettiği bu süreçte EBA Destek Noktaları kurulmuştur.  EBA Destek Noktalarına buradan   ulaşabilirsiniz.

Nis

Mesleki çalışma programı kapsamında öğretmenlerimiz tarafından köyümüzde yaşayan Kore Gazisi Ali KAYA evinde  ziyaret edildi.   Gazi Ali KAYA  tanıklık ettiği savaşı ve o dönem başından geçenleri bizlerle paylaştı.

Mesleki çalışma programı kapsamında  okulumuz öğretmenleri tarafından  doğa yürüyüşü yapıldı. Köyün tarihi yerleri gezilerek köyün tarihi hakkında bilgiler alındı.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin yıldönümü olan Mevlid Kandili insanı insan yapan  bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve  merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve merhametini, kerem ve cömertliğini kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlakıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsiminde öğrencilerimizle birlikte bu günü en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştık

Tüm öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Haz

İlçe Kaymakamımız  Sayın Hüseyin TEKİN   2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile okulumuzda  düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.  Törene yanı sıra  İlçe Emniyet Müdürü  Temel  SALMAN, İlçe Jandarma Komutanı  Kalendar  Savaş  ÜNAL, İlçe Müftüsü Şafii BİLİK, Sosyal Sigortalar Kurumu Müdürü Abdurrahim Güneş, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Servet Yücel OĞUZ,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Selim ŞAHİN ,öğretmenler ve veliler katıldı. İlçe Kaymakamımız sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilere karneleriyle birlikte hikaye kitapları dağıttı. Tatili iyi değerlendirmeleri için de tavsiyelerde bulundu.  Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla kutlandı.

May

17 ŞUBAT 2019 TARİHİNDE YAPILAN SİYER BİLGİ YARIŞMASINDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİN ÖDÜLLERİNİ VERDİK.

ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI KUTLUYORUZ.

Nis

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİK.